Een lekkere luie zondagmiddag 6 november op Kasteel Daelenbroeck: proef en bekijk de herfst! - Streekgastronomie - Blog | Kunst in de Keuken

Blog

Terug naar overzicht

 • 21-09-2016

  Een lekkere luie zondagmiddag 6 november op Kasteel Daelenbroeck: proef en bekijk de herfst!

  21-09-2016

  Een lekkere luie zondagmiddag 6 november op Kasteel Daelenbroeck: proef en bekijk de herfst!

  Een lekkere luie zondagmiddag 6 november op Kasteel Daelenbroeck: proef en bekijk de herfst!

   Een lekkere luie zondagmiddag 6 november op  Kasteel Daelenbroeck: proef en bekijk de herfst!

   Zin in een luie zondagnamiddag in de herfst? Kasteel Daelenbroeck en Kunst in de Keuken organiseren op zondag 6 november van 15.00 tot 19.00 uur weer een lekkere luie zondag in Herkenbosch.
  Heerlijk genieten van de herfst en de fascinatie beleven van kunst, eten en mensen.
  Spannend? Stil-leven kan altijd nog!

  Gastronomie en schilderkunst
  Proeven, ruiken, voelen en zien. De overeenkomst tussen het gastronomisch stilleven en goed eten en drinken. Daar draait het altijd om bij de samenwerking tussen Ger Meijers en chefkok Gregory Bodegom van Kasteel Daelenbroeck en Henk Hoogakker van Kunst in de Keuken. 
  De inspirerende ingrediënten: een reeks van  gastronomische stillevens aan de muur, mooie gerechten met streekproducten en tussen de gangen door inspirerende verhalen over kunst en streekgastronomie.

  Vooraf kunt u een mooie wandeling maken in de omgeving van het landgoed: het prachtige Nationaal Park De Meinweg. Goed voor de eetlust!

   Het plaatje aan de muur en het plaatje op het bord
  Greg Bodegom werkt altijd met eerlijke producten uit onze eigen streek. Hij heeft nu natuurlijk ook wild in het vizier. Het resultaat? Prachtige kunstwerken op het bord, ‘gevangen’ in vijf gangen. Niet alleen mooie plaatjes aan de muur, maar ook op het bord!

  Reserveer snel
  Er is een beperkt aantal plaatsen. Vooraanmelding is daarom verstandig.
  De kosten voor het vijf gangen menu en ‘het verhaal’ zijn € 65,-- per persoon. Aperitief, bijpassende wijnen en water inbegrepen.

   Reserveren of meer weten? Bel even met mij: 06 53 198929 of mail me :  henk@kunstindekeuken.nl .

  Aanmelden kan ook bij reserveringen@daelenbroeck.nl  of 0475-532465.

   Bestemd voor fijnproevers die ook houden van ontspannen genieten van kunst, zonder dat iets echt hoeft. U hoeft geen kunstkenner te zijn.
   

  Indien u wilt overnachten van 6 op 7 november biedt Ger Meijers  u een speciale kamerprijs aan van € 40,00 p.p. incl. ontbijt op basis van een tweepersoons kamer.

  Dan begint de nieuwe week dubbel mooi…. 

   Kijk ook op www.daelenbroeck.nl

   www.np-demeinweg.nl