Tanja Nabben met Vleeswording bij Galerie Noyons op zaterdagmiddag 20 februari. Met flamingo… - Streekgastronomie - Blog | Kunst in de Keuken

Blog

Terug naar overzicht

 • 20-01-2016

  Tanja Nabben met Vleeswording bij Galerie Noyons op zaterdagmiddag 20 februari. Met flamingo…

  20-01-2016

  Tanja Nabben met Vleeswording bij Galerie Noyons op zaterdagmiddag 20 februari. Met flamingo…

   Tanja Nabben met Vleeswording bij Galerie Noyons  op zaterdagmiddag 20 februari. Met flamingo…

   Tanja Nabben en haar film ‘Vleeswording’ zijn zaterdagmiddag 20 februari bij Galerie Noyons met KunstindeKeuken. Ze was hiermee ook een paar weken terug op VPRO NPO Televisie. Ze is kunstenaar en filmmaker, maar boven alles is Tanja Nabben verhalenverteller. Ze doet dat in beeld en in geluid. Haar citerend :‘Het vertellen van verhalen is een oeroude traditie; een kostbare eeuwige vlam die ons kan inspireren, bewegen. Verhalen verwonderen. En als we in staat van verwondering zijn, zien we de dingen in een ander licht. En ik hou van dat licht.’

  Een deel van de (beeld)verhalen van Tanja Nabben gaat over voedsel.

  Het zijn films met toepasselijke titels als ‘De FoodMonologues’,‘Moving Food’ en ‘Vleeswording / Encarnation’. Reden genoeg voor Galerie Noyons en Kunst in de Keuken om Tanja Nabben voor u uit te nodigen. Samen gaan wij met Tanja Nabben kijken naar haar film ‘Vleeswording’. Daarna praten over haar werk, haar inspiratiebronnen, en voor deze gelegenheid, haar fascinatie voor voedsel.  Ik kader dit gebeuren in met een verhaal over Eat Art of juist relational art. Over de fascinatie van kunst, eten en mensen.  Ruud Post zal deze middag de Spaanse Flamengo uit de film live naar Buggenum brengen.

  Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. De kosten van deze middag bedragen 30 euro. Graag begrip ervoor dat er vooraf gereserveerd en betaald moet worden. Er is een beperkt aantal plaatsen. 

  Wanneer?: Zaterdag 20 februari van 15 tot 17.30 uur. Inloop vanaf 14.45 uur.           Waar? : Galerie Noyons, Dorpstraat 20,6082AP , Buggenum, www.galerienoyons.nl   Reserveren of meer info?: henk@kunstindekeuken.nl  of 0031653198929