Geleen en heerlijke chocolade! - Streekgastronomie - Blog | Kunst in de Keuken

Blog

Terug naar overzicht

  • 19-01-2015

    Geleen en heerlijke chocolade!

    19-01-2015

    Geleen en heerlijke chocolade!

    Geleen en heerlijke chocolade!

     Geleen en heerlijke chocolade!

    Na die mooie biologische lunch bij Aan Sjuuteeänjd,  reed ik via Geleen, mijn geboorteplaats, terug naar huis. Want dan kon daar ik lekker even langs Tiny Willems- een goede bekende- met haar chocoladeatelier Tioccolato. Tiny creëert (h)eerlijke, mooie bonbons met spannende vullingen. Ze maakt trouwens ook bonbons met als vulling echte Limburgse stroop van ons Slow Food Presidium Limburgse Stroop.

    Nu had ik stukjes pure chocolade met noten en ook een vleugje zeezout gekocht. Ook een omweg waard!

    Kijk verder op  www.tioccolato.nl