Galerie Noyons en Kunst in de Keuken op 19 mei met kunstenaar Ed Hanssen: Kunst en koffiefilters. - Tentoonstellingen - Blog | Kunst in de Keuken

Blog

Terug naar overzicht

 • 26-04-2017

  Galerie Noyons en Kunst in de Keuken op 19 mei met kunstenaar Ed Hanssen: Kunst en koffiefilters.

  26-04-2017

  Galerie Noyons en Kunst in de Keuken op 19 mei met kunstenaar Ed Hanssen: Kunst en koffiefilters.

  Galerie Noyons en Kunst in de Keuken op 19 mei met kunstenaar Ed Hanssen: Kunst en koffiefilters.

   Galerie Noyons en Kunst in de Keuken op 19 mei met kunstenaar Ed Hanssen:Kunst en Koffiefilters

   Waar de een zo blij is met de koffiecupjes, bouwt de ander een kunstproject rond gebruikte koffiefilters. In die laatste categorie valt Ed Hanssen. Die weet kunstenaars over de hele wereld zo ver te krijgen om met gebruikte koffiefilters aan de slag te gaan. Het resultaat is meer dan de moeite waard.

   Dit was voor Maaike Noyons een mooi moment om mij er bij te halen. Want… koffie kan toch ook de inspiratiebron zijn voor een maaltijd? Precies! Daarnaast geef ik een toelichting op de rol van relational art in de kunstgeschiedenis. Onder die naam kun je het koffiefilterproject natuurlijk ook indelen.

  Dus zo zal het zijn op vrijdagavond 19 mei. Het is meteen de laatste editie van Kunst in de Keuken te gast bij Galerie Noyons in Buggenum. Hierna wordt de verhuizing naar Düsseldorf in gang gezet.

  Op die vrijdag praat Maaike niet alleen met Ed Hanssen over koffie. Hij maakt namelijk ook heel mooi eigen werk. Ed fotografeert, schildert en maakt video’s. Hij vermijdt maatschappelijke thema’s niet. Neem zijn serie Silence als stil protest tegen het monddood van mensen. Hiervan neemt hij ook werk mee. Laat u verrassen door deze veelzijdige man.

   Voor  30 Euro krijgt u een plek aan onze tafel, goede kunst aan de muur, een bijzondere gast, mooie gesprekken. Dit onder het genot van een goede maaltijd met wijn en water op tafel.

  Reserveren is nodig: er is maar een beperkt aantal plekken aan tafel.

   Interesse? Bel Maaike Noyons: 06 52602828  of mail haar : maaike@galerienoyons.nl .

  Het adres van haar galerie is: Dorpstraat 20, 6082AP Buggenum.