'Stil-leven kan altijd nog' bij Galerie Noyons en Kunst in de Keuken - Tentoonstellingen - Blog | Kunst in de Keuken

Blog

Terug naar overzicht

 • 01-07-2014

  'Stil-leven kan altijd nog' bij Galerie Noyons en Kunst in de Keuken

  01-07-2014

  'Stil-leven kan altijd nog' bij Galerie Noyons en Kunst in de Keuken

  Stil-leven kan altijd nog…. Over de fascinatie van kunst, eten en mensen!
  Met Galerie Noyons en Kunst in de Keuken

  De overeenkomst tussen het gastronomisch stilleven, mensen en het goede eten en drinken. Daar draait het om bij de samenwerking tussen Galerie Noyons en ‘Kunst in de Keuken’.
  Het idee is eenvoudig. Proeven, ruiken, voelen, zien. U koopt een plaats bij ons aan de lange tafel en u krijgt daarvoor een prikkeling van de zinnen.

  We  ‘reizen ’ samen langs gastronomische stillevens uit onze Westerse wereld: van de Romeinse Xenia en de pronkstukken van Kalf tot de blikken soep van Andy Warhol en de Eat Art en de eettafels van Daniel Spoeri. Aan de muren van Maaike’s galerie zien de gasten werken waarop eten en drinken centraal staat terug: onder meer van Joop Kropff, Evert Dijkstra, W.F. Roelofs jr en Anna Veegens. Allemaal uit de collectie van Kunst in de Keuken, de kunsthandel van Henk Hoogakker. Hij vertelt daar  over, terwijl u geniet van eten en drinken.
  Zo hebben Henk Hoogakker van Kunst in de Keuken en Maaike Noyons van Galerie Noyons het nieuwe ‘kunstwerk’ bedacht.  De fascinatie van kunst, eten en mensen!
  Twee data uitgekozen en wat kunstzinnige vrienden  gepolst of er interesse was. En of! We kregen enthousiaste reacties en het eerste moment was in mum van tijd volgeboekt. Op zaterdagmiddag 5 juli nog vier plaatsen te boeken.

  We willen ook alvast de volgende datum noemen: 31 oktober! Een andere invulling, maar nog altijd kunst, eten en mensen. Interesse? Dan horen we dat graag. 
  Stil-leven kan altijd nog!
  De fascinatie van kunst, eten en mensen!
  Meer weten? Stuur een mailtje naar henk@kunstindekeuken.nl of bel 00316 53198929