Galerie Maayke Noyons in Buggenum met Link & Kress - Tentoonstellingen - Blog | Kunst in de Keuken

Blog

Terug naar overzicht

 • 15-08-2013

  Galerie Maayke Noyons in Buggenum met Link & Kress

  15-08-2013

  Galerie Maayke Noyons in Buggenum met Link & Kress

  Maayke Noyons opent Galerie in Buggenum!
  Start met ‘Heiligen in leven’ –fotografie Link & Kress
  Mijn studiecollega en kunstverzamelaar Maayke Noyons opent haar galerie in hun fraaie woning in Buggenum! Dat doet ze met een tentoonstelling met fotografie van de bekende kunstenaars Link & Kress uit Mönchengladbach  (http://www.linkundkress.de  )

  Maayke vertelt: “Heiligen inspireren. Ook in deze moderne tijd. Kunstenaars Link & Kress vertalen hun fascinatie voor heiligenbeelden in foto‘s. Te zien in Buggenum, waar het dorp zich verheugt op het komende, internationale Aldegundisfeest. Link & Kress (Mönchengladbach) fotograferen al geruime tijd heiligenbeelden. In hun serie ‚Heiligen in leven‘ geeft het fotografenpaar heiligenbeelden de ruimte tot leven te komen. Lange belichtingstijden en het bewust uit de hand fotograferen brengen een spannende dynamiek met zich mee. Link & Kress maken handig gebruik van de omstandigheden: een zonnestraal die binnen schijnt; het aanwezige kaarslicht of het bloemstuk dat aan de voeten staat.
  Het resultaat is om gezien te worden! De tentoonstelling is vanaf 7 september.”

  Ik zal zeker op de opening aanwezig zijn.


  Gegevens: 
  Openingstijden:
  ‘Heiligen in leven’: 7 september tot en met 6 oktober 2013
  Zaterdag 14 - 18 uur, Zondag 11 - 15 uur.
  Daarnaast op afspraak.
  Adres:  Dorpsstraat 20, 6082 AP Buggenum, Tel. 06-52502828