Track in Gent én oesters in het blauw.. - Tentoonstellingen - Blog | Kunst in de Keuken

Blog

Terug naar overzicht

 • 18-06-2012

  Track in Gent én oesters in het blauw..

  18-06-2012

  Track in Gent én oesters in het blauw..

  TRACK  in Gent: spraakmakende kunst in de stad én Oesters in het blauw

  Dit voorjaar trekt  Gent met TRACK ‘artistieke voetsporen door de private en publieke sferen van de stad’. 35 internationale kunstenaars hebben  werk gemaakt dat de lokale kaders verbindt met thema’s die een universele betekenis hebben.

  Daarvoor hebben de twee curatoren, Philippe van Cauteren ( directeur SMAK), en Mirjam Varadinus (curator hedendaagse kunst Kunsthaus Zürich) indertijd typisch Gentse locaties uitgezocht in het mooie stadscentrum.

  Ik ga er zeker voor 17 september naar toe. En ook met Gentse  vrienden oesters met een glaasje witte wijn genieten  in de Blauwe Kiosk op de Kouter(vooral  op een zondag). Onder dat mooie plein  zet ik overigens ook mijn auto….

  Met info op www.track.be