Out of Storage in Maastricht moet je gezien hebben - Tentoonstellingen - Blog | Kunst in de Keuken

Blog

Terug naar overzicht

 • 22-08-2011

  Out of Storage in Maastricht moet je gezien hebben

  22-08-2011

  Out of Storage in Maastricht moet je gezien hebben

  Bijna vergeten: Out of Storage  in Maastricht moet je gezien hebben!

  Ben enige tijd geleden naar Out of Storage in de Timmerfabriek in Maastricht geweest. Dit moet je gezien hebben als je zelfs maar een beetje een kunstliefhebber bent! De kans om topkunstwerken uit het Franse FRAC Nord-Pas de Calais te ervaren. Ik zeg ‘ervaren’, omdat het vooral installaties zijn, die je echt op je in moet laten werken. Zie en ervaar het werk van Atelier van Lieshout, maar ook ‘Proofs’ van Allen Ruppersberg, die met een onthutsende lithografische opsomming toont wat wij met onze wereld doen. Zeer amusant was voor mij de ‘Adjustable Wall Bra’ van Vito Acconci. Maar ja, mij kennende…..

  Loopt nog tot en met 18 december. Kijk ook op www.marres.org.