Zondagmiddag 5 november op Kasteel Daelenbroeck. Genieten van zalige herfstmelancholie met volle smaken! - Streekgastronomie - Blog | Kunst in de Keuken

Blog

Terug naar overzicht

 • 19-09-2017

  Zondagmiddag 5 november op Kasteel Daelenbroeck. Genieten van zalige herfstmelancholie met volle smaken!

  19-09-2017

  Zondagmiddag 5 november op Kasteel Daelenbroeck. Genieten van zalige herfstmelancholie met volle smaken!

   Zondagmiddag 5 november op Kasteel Daelenbroeck. Genieten van zalige herfstmelancholie met volle smaken!

   Zondagmiddag 5 november met Kunst in de Keuken op  Kasteel Daelenbroeck. Genieten van de zalige herfstmelancholie met volle smaken!

   

  Op zondag 5 november van 15.00 tot 19.00 uur organiseert Kunst in de Keuken weer een lekkere luie zondagnamiddag op Kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch. Volop genieten van de zalige melancholie van de herfst. De fascinatie beleven van kunst, verhalen, eten en mensen.  Die middag kunnen jullie ook kennismaken met de mooie stillevens van de fotograaf Hay Hermans, geboren in Venlo, maar al jaren werkzaam in Amsterdam. 

   

  Genieten van de volle smaken van wild en herfstgroenten én gastronomische stillevens

  Gastronomie en schilder- en fotokunst. Dáár draait het om bij de samenwerking tussen Ger Meijers en chef-kok Gregory Bodegom van Kasteel Daelenbroeck en Kunst in de Keuken.

   
  De ingrediënten van deze middag: het samenspel van intrigerende gastronomische stillevens in verf en in fotopixels, mooie gerechten met vooral wild en volle herfstgroenten uit onze streek.

  Gregory, de chef-kok,  werkt weer met die (h)eerlijke producten. Het resultaat? Prachtige kunstwerken op het bord, ‘vastgelegd’ in vijf gangen.

  Tussen die gangen door vertel ik inspirerende verhalen over dat samenspel van verf en fotopixels,  over voedselstillevens uit de Gouden Eeuw  en de wereldhandel van ons eten en natuurlijk over de streekgastronomie van Gregory Bodegom.  


  Reserveer snel
  Er is een beperkt aantal plaatsen. Vooraanmelding is daarom verstandig.
  De kosten voor het vijf gangen menu en ‘het verhaal’ zijn € 65,-- per persoon. Aperitief, bijpassende wijnen en water inbegrepen.

   

  Reserveren of meer weten? Bel even met mij: 06 53 198929 of mail me :  henk@kunstindekeuken.nl .

  Aanmelden kan ook bij reserveringen@daelenbroeck.nl  of 0475-532465.

   

  Bestemd voor fijnproevers die ook houden van ontspannen genieten van kunst, zonder dat iets echt hoeft. Jullie hoeven  geen kunstkenners te zijn. Spannend? Stil-leven kan altijd nog!


   

  Indien jullie willen overnachten van 5 op 6 november biedt Ger Meijers  van Kasteel Daelenbroeck een speciale kamerprijs aan van € 40,00 p.p. incl. ontbijt op basis van een tweepersoons kamer.

  Dan begint de nieuwe week dubbel mooi….

   

   

  Kijk ook op www.daelenbroeck.nl , www.np-demeinweg.nl  en www.hayhermans.nl