Proeverij Kunst in de Keuken bij Haagse Hoogvliegers - Ideeën - Blog | Kunst in de Keuken

Blog

Terug naar overzicht

 • 15-08-2013

  Proeverij Kunst in de Keuken bij Haagse Hoogvliegers

  15-08-2013

  Proeverij Kunst in de Keuken bij Haagse Hoogvliegers

  25 oktober - Proeverij Kunst in de Keuken
  In samenwerking met de Haagse Hoogvliegers
  25 oktober, 15.30 tot ± 19 uur: Kunst in de Keuken - Proeverij aan de hand van Gastronomische Stillevens.

  Keukenkunstenaar Henk Hoogakker vertelt een bevlogen verhaal over 2000 jaar kunst en gastronomie. Aan de hand van gastronomische stillevens brengt Henk je de kunst van het genieten bij en schenkt hij aandacht aan ‘weten-wat-je-eet’, hoffelijkheid en gastvrijheid. Topkok Michiel de Bruijn onderstreept het verhaal met de presentatie van 5 gerechtjes. Gastvrij onthaal voor en door fijnproevers op het hoogste niveau.
  Locatie: Proeflokaal Chefs On Tour – Binck 36, Den Haag
  Deelnemers: minimaal 20 en maximaal 30
  Toegang: € 60 (incl. 5 proeverijtjes, verhaal, btw), enkel bij vooraf aanmelding voor 20/10.

  www.kunstindekeuken.nl   / www.chefsontour.nl

  Aanmelden: Henk Hoogakker - info@kunstindekeuken.nl

  Henk Hoogakker over de Haagse Hoogvliegers:
  “Petra Hiemstra -Praktijk voor professioneel focus-, een goede kennis en oud-collega, vertelde mij over haar plannen met Haagse Hoogvliegers toen ik laatst weer een dagje in Den Haag was. De ‘Haagse Hoogvliegers’ is een club leuke, creatieve mensen uit Den Haag én daarbuiten. Het zijn maatschappelijk betrokken ondernemers, bestuurders en professionals met een sterke innerlijke drive om zich maximaal te ontplooien en daarbij bovengemiddeld snelle (beeld)denkers en doeners. Bij Haagse Hoogvliegers vind je een platform waar je relevante mensen kunt ontmoeten. Mensen die ervoor openstaan elkaars dromen een stap verder te brengen. Een plek waar je energie brengt én krijgt, waar je (zeer) betaalbaar kunt investeren in het vergroten van je persoonlijk leider- en meesterschap door verdiepende workshops én waar je nieuw werk kunt lanceren. 

  Chefs on Tour en Kunst in de Keuken
  Ik was erg enthousiast over haar verhaal en wilde graag meedoen met een workshop over zien, proeven en beleven van gastronomische stillevens. Aan de muur en op je bord! Petra Hiemstra heeft mij toen  in contact gebracht met Michiel de Bruijn, topkok/ Chefs on Tour, met een schitterend proeflokaal in Binck 36 in Den Haag. Samen hebben we een proeverij ontwikkeld voor 25 oktober. Michiel is een meester in het koken met volle smaken en het (leren) ervaren van een ultieme smaakbeleving.

  ‘Kunst in de Keuken’ vormt daarmee dit jaar één onderdeel in het totale programma van masterclaesses en workshops van de Haagse Hoogvliegers en daar heb Michiel en ik enorm veel zin in! ”