29 mei derde editie Kunst in de Keuken en Galerie Noyons: een menage à deux! - Henk in het nieuws - Blog | Kunst in de Keuken

Blog

Terug naar overzicht

 • 08-05-2015

  29 mei derde editie Kunst in de Keuken en Galerie Noyons: een menage à deux!

  08-05-2015

  29 mei derde editie Kunst in de Keuken en Galerie Noyons: een menage à deux!

  29 mei derde editie Kunst in de Keuken en Galerie Noyons: een menage à deux!

   Op 29 mei derde editie van Kunst in de Keuken en Galerie Noyons:een menage à deux!

  De avond heeft dit keer een wat narcistische inslag.Niet alleen de gerechten van die avond, maar ook de kunst aan de muur hebben als gemene deler dat het onze eigen favorieten zijn.

  Bij Henk Hoogakker draait het om de schilder Willem Elise

  Roelofs jr. Een schilder uit de late Haagse school. Zijn schilderij met de sprotjes was voor Henk Hoogakker de aanleiding om zich vast te bijten in deze schilder.

  Maaike Noyons komt (in haar aankopen) steeds weer uit bij de portretkunst. Ze is gefascineerd door de rol van de schilder en zijn of haar bedoelingen met het portret. Dat dit de meest saaie kunstvorm zou zijn?

  Het gegeven is onderhand bekend. U koopt voor € 40,- een plek aan tafel en daarvoor krijgt u een driegangen maaltijd inclusief wijn en water en daarnaast boeiende gesprekken over kunst.

  Vrijdag 29 mei, van 19 tot 22 uur.Inloop vanaf 18.45 uur.

   Er zijn negentien plekken aan tafel.Vooraanmelding is daarom noodzakelijk. Uw plek is pas gereserveerd, wanneer het bedrag is overgemaakt. Graag uw begrip hiervoor. Voor meer informatie of aanmelding kunt u terecht bij Galerie Noyons of Henk Hoogakker, Kunst in de Keuken, 06-531 989 29. henk@kunstindekeuken.nl