TEFAF, Alexander Calder, kijken en blazen - Henk in het nieuws - Blog | Kunst in de Keuken

Blog

Terug naar overzicht

 • 23-03-2012

  TEFAF, Alexander Calder, kijken en blazen

  23-03-2012

  TEFAF, Alexander Calder, kijken en blazen

  Gemeentemuseum Den Haag – TEFAF en Alexander Calder: blazen en kijken!

  Ben vandaag weer naar de TEFAF geweest voor ‘sectie vier’. Verder gepland om zaterdag  naar Gemeentemuseum Den Haag te gaan voor de expositie van Alexander Calder, plus gezellige lunch en tot slot even familiebezoek in Amsterdam.

  Maar dat plan veranderede: enorm blij verrast door de prachtige mobiles en beeldjes van Calder in dit gedeelte van TEFAF. Super! Ik was volgens mij alleen de enige die heerlijk heeft geblazen richting die mobiles. Dan bewegen die en zie je de schaduwen veranderen. Prachtig! Moet je doen tot en met zondag op de TEFAF!!!

  Ik ga wel zaterdag voor de lunch naar Den Haag , maar niet naar het Gemeentemuseum dit keer…..